Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Imagini spectaculoase cu erupția vulcanului Ebeko din Rusia. Coloanele de cenușă s-au ridicat la peste 2 kilometri

Imagini spectaculoase cu vulcanul Ebeko din Rusia care pare să se fi activat! O coloană de cenuşă cu o înălţime de 2.5 kilometri a putut fi observată ieri dimineaţă. Norul vulcanic s-a mişcat apoi spre nord pe o distanţă de peste cinci kilometri. Autorităţile au anunţat că nu a existat niciun pericol pentru populaţie, iar cenuşa nu s-a depus. De asemenea, nu a fost miros de hidrogen sulfurat. Vulcanul are o înălţime de aproape 1200 de metri şi este situat în insulele Kurile din Rusia.

De Redactia Observator la 02.03.2023, 08:01
Vezi și

O coloană de cenuşă cu o înălţime de 2.5 kilometri a putut fi observată miercuri dimineaţă. Norul vulcanic s-a mişcat spre nord pe o distanţă de peste cinci kilometri. Autorităţile au transmis că nu a existat niciun pericol pentru populaţie, iar cenuşa nu s-a depus.

"În dimineața zilei de 1 martie, Centrul de Management al Crizelor al Direcției Principale a Ministerului Situațiilor de Urgență al Rusiei pentru regiunea Sahalin a primit informații de la echipa de răspuns vulcanic insular a Filialei din Orientul Îndepărtat a Academiei Ruse de Științe că o erupție a vulcanului Ebeko a aruncat o coloană de cenușă la o înălțime de 2,5 kilometri. Aceasta s-a îndreptat spre nord pe o distanță de mai mult de 5 kilometri", potrivit unui comunicat de presă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Imagini spectaculoase cu erupția vulcanului Ebeko din Rusia. Coloanele de cenușă s-au ridicat la peste 2 kilometri