Antena Meniu Search
x

Germania între cele mai afectate ţări de coronavirus, după ce s-au raportat 87 de îmbolnăviri noi în ultimele 24 de ore

Germania a urcat între cele mai afectate ţări de coronavirus, după ce autorităţile au raportat 87 de îmbolnăviri noi în ultimele 24 de ore.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 05.03.2020, 16:01

Germania a raportat 87 de îmbolnăviri noi cu coronavirus în ultimele 24 de ore
În Germania au fost deja anulate mai multe evenimente din cauza epidemiei de coronavirus - Hepta
  • Germania a raportat 87 de îmbolnăviri noi cu coronavirus în ultimele 24 de ore
  • Germania a ajuns printre cele mai afectate ţări de epidemia de coronavirus

Germania a urcat între cele mai afectate ţări de coronavirus, după ce autorităţile au raportat 87 de îmbolnăviri noi în ultimele 24 de ore.

Astfel, Germania a ajuns la 349 de îmbolnăviri cu coronavirus, depăşind ţări precum Japonia (331 de îmbolnăviri), Franţa (285 de îmbolnăviri) sau Spania (248 de îmbolnăviri).

Conform BNO News, doar 16 dintre pacienţii cu coronavirus din Germania s-au recuperat din punct de vedere medical, iar doi pacienţi sunt în stare critică.

Grecia şi Belgia sunt alte state extrem de afectate de epidemia de coronavirus în ultimele ore. În Grecia s-au înregistrat 21 de cazuri noi, ajungându-se la un total de 31 de îmbolnăviri, iar în Belgia s-au înregistrat 27 de cazuri noi, ajungându-se la un total de 50 de îmbolnăviri.

Pe acelaşi subiect

Africa de Sud este ultima ţară care a intrat în hora epidemiei, raportând prima îmbolnăvire.

Pe de altă parte, Iran, una dintre cele mai afectate ţări, a anunţat închiderea şcolilor şi universităţilor pe o perioadă de o lună.

În Iran, până acum, s-au anunţat 3.513 îmbolnăviri, 107 decese şi doar 552 de pacienţi recuperaţi din punct de vedere medical.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Germania între cele mai afectate ţări de coronavirus, după ce s-au raportat 87 de îmbolnăviri noi în ultimele 24 de ore