Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto 16 persoane, victimele unui incendiu devastator. Au murit carbonizate în timp ce se distrau într-un club de noapte din Camerun

Un incendiu violent a izbucnit într-un club de noapte popular din Yaounde, capitala Camerunului, declanșând explozii și ucigând cel puțin 16 persoane, au declarat duminică oficiali guvernamentali, potrivit AP.

de Redactia Observator

la 23.01.2022 , 15:58

Tragedia vine în momentul în care țara găzduiește mii de jucători de fotbal, fani și oficiali de pe tot continentul pentru turneul Cupei Națiunilor din Africa de fotbal, care durează o lună. „Suntem încă la nivelul anchetelor pentru a afla numele și naționalitățile morților și răniților”, a declarat purtătorul de cuvânt al guvernului, Rene Emmanuel Sadi.

Victimele nu au fost încă identificate

Autoritățile spun că incendiul a izbucnit într-un club de noapte din cartierul Bastos din capitala Camerunului și s-a extins în curând într-un loc în care era depozitate butelii. „Au fost explozii puternice de la șase butelii de gaz, provocând panică în cartier.”, au transmis oficialii, adăugând că alți opt oameni au fost răniți și duși la Spitalul Central din Yaounde.

Articolul continuă după reclamă

Într-o declarație, președintele camerunez Paul Biya a cerut calm și a asigurat jucătorii și fanii cu privire la siguranța lor. Campionatul, cu echipe din 24 de țări, a fost inițial programat pentru 2021, dar apoi a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » 16 persoane, victimele unui incendiu devastator. Au murit carbonizate în timp ce se distrau într-un club de noapte din Camerun