Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mai mult persoane s-au aruncat de la etaj, după ce un incendiu a mistuit o clădire din Paris

Autorităţile din Paris, Franţa, au fost în alertă maximă, sâmbătă dimineaţa, după ce un incendiu de proporţii a izbucnit la un bloc situat în Arondismentul 11.

de Cristi Ioniţă

la 22.06.2019 , 12:28

Nu ce cunosc cauzele care au dus la producerea incendiului Trei persoane au murit în urma incendiului produs la Paris - Le Parisien

Autorităţile din Paris, Franţa, au fost în alertă maximă, sâmbătă dimineaţa, după ce un incendiu de proporţii a izbucnit la un bloc situat în Arondismentul 11.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 05.00 dimineaţa, astfel că multe persoane au fost surprinse în timp ce dormeau.

Trei persoane au murit şi 27 au fost rănite, după incendiul produs la Paris

Articolul continuă după reclamă

Conform Le Monde, peste 200 de pompieri au fost mobilizaţi la faţa locului pentru a se lupta cu flăcările care riscau să se propage şi la alte clădiri din zonă.

Din păcate, bilanţul incidentului este unul cutremurător. Trei persoane au murit şi cel puţin 27 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Una dintre victime a murit după ce s-a aruncat de la etajul al şaselea al clădirii, în timp ce celelalte două persoane moarte au fost găsite carbonizate.

De asemenea, printre răniţi se află şi persoane care au suferit fracturi de membre după ce s-au aruncat de la etajele inferioare.

Inclusiv trei pompieri care au intervenit la faţa locului au avut nevoie de intervenţia medicilor după ce s-au intoxicat cu fum.

Deocamdată nu se ştie motivul care a dus la producerea incendiului, dar la parterul clădirii funcţionau un restaurant şi o baie turcească.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Mai mult persoane s-au aruncat de la etaj, după ce un incendiu a mistuit o clădire din Paris