Antena Meniu Search
x

Video Incendiu puternic într-un bloc de locuințe din Roma. Un om a murit în vâlvătaie, iar alți 17 sunt răniți

Un om a murit şi alţi 17 sunt răniţi, după ce un incendiu a izbucnit într-un complex de locuinţe de la periferia Romei. Clădirea era în renovare, dar oamenii mai locuiau în ea. Focul ar fi pornit de la o maşină, parcată la subsolul clădirii. Flăcările au cuprins butoaie cu substanţe inflamabile, folosite la lucrările de renovare. A cuprins schelele şi apoi s-a răspândit rapid la toate etajele. Peste 30 de oameni au fost evacuaţi de pompieri. 

de Redactia Observator

la 02.06.2023, 20:44

Vezi și

Cel puțin o persoană a murit în urma unui incendiu puternic care a izbucnit într-o clădire de opt etaje din Roma, anunță autoritățile italiene. Incendiul s-a produs vineri după amiaza în zona Colli Aniene din estul capitalei, anunță BBC. Cadavrul victimei, un bărbat cu vârsta cuprinsă între 40 și 50 de ani, a fost găsit de pompieri în clădire. Nouă persoane au fost rănite în timpul incendiului.

Bloc în flăcări, la Roma

Pompierii din Roma au reușit să localizeze incendiul și inspectează clădirea pentru a afla dacă sunt persoane blocate în interior. Șase echipe de pompieri au participat la misiune. Flăcările au ajuns până la etajul 7 al clădirii, iar deasupra orașului s-a ridicat o coloană groasă de fum. Cauza incendiului nu a fost încă stabilită. Informații neconfirmate încă de experți arată că flăcările au afectat structura de rezistență a imobilului și că peste 100 de oameni au rămas fără locuințe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Incendiu puternic într-un bloc de locuințe din Roma. Un om a murit în vâlvătaie, iar alți 17 sunt răniți