Antena Meniu Search
x

Foto Incendiu uriaș într-un zgârie-nori de 42 de etaje din Hong Kong. Flăcările au înghițit întreaga clădire

Incendiu uriaș într-un zgârie-nori aflat în construcție din Hong Kong. Clădirea de 42 de etaje a fost cuprinsă de flăcări, joi seara, mobilizând un număr mare de pompieri. 

de Redactia Observator

la 03.03.2023, 08:32

Vezi și

Alerta a fost dată la ora locală 23:11, după ce flăcările au cuprins schele, care în cele din urmă s-au extins în întreaga clădire, informează Le Parisien.

Întreaga clădire a fost cuprinsă de flăcări într-o oră

Incendiul a avut loc în Tsim Sha Tsui, un cartier comercial și turistic aglomerat de pe malul mării. Din fericire, nu au fost raportate victime, după cum a precizat guvernul. Flăcările au fost vizibile din port, iar  cenuşă a fost aruncată pe străzile din apropiere.

O oră mai târziu, focul s-a extins la întreaga clădire în construcție și a coborât în ​​stradă, unde se adunaseră sute de privitori. Imagini impresionante ale incendiului au fost vizibile pe rețelele de socializare. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Incendiu uriaș într-un zgârie-nori de 42 de etaje din Hong Kong. Flăcările au înghițit întreaga clădire