Antena Meniu Search
x

11 ani de închisoare pentru românul din Spania care şi-a părăsit soţia şi copiii pentru iubita minoră

Un român stabilit cu soţia şi copiii la Sevilla, în Spania, a fost condamnat la 11 ani de închisoare, după ce şi-a părăsit familia pentru a fugi cu iubita, o minoră de numai 14 ani, de asemenea româncă.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 26.12.2019, 16:21

Românul şi minora au fost opriţi din drum la intrarea în Slovenia
Românul a ajuns la închisoare, după ce a fugit în lume cu o minoră de 14 ani - Hepta

Un român stabilit cu soţia şi copiii la Sevilla, în Spania, a fost condamnat la 11 ani de închisoare, după ce şi-a părăsit familia pentru a fugi cu iubita, o minoră de numai 14 ani, de asemenea româncă.

Românul a cunoscut-o pe minora de 14 ani prin intermediul unui cunoscut site de socializare.

Cum a fost prins românul care şi-a părăsit soţia şi copiii pentru iubita minoră

Conform Europa Press, minora, româncă, era stabilită şi ea la Sevilla, alături de familie.

Cei doi s-au văzut de câteva ori, fără să ştie cineva, moment în care minora i-a căzut cu tronc bărbatului.

În mintea românului a încolţit un plan incredibil. Bărbatul s-a decis să-şi părăsească soţia şi cei doi copii pentru a fugi cu minora în România şi a începe o nouă viaţă.

Cei doi au fost opriţi de poliţiştii de frontieră la graniţa Sloveniei. Au intrat la bănuieli, după ce s-a stabilit că bărbatul nu avea documente care să ateste că părinţii fetei şi-au dat acordul ca aceasta să călătorescă cu el.

Trimis înapoi în Spania, românul a intrat pe mâna poliţiştilor şi a procurorilor, care l-au acuzat de comiterea mai multor infracţiuni, inclusiv răpire şi abuz sexual.

Culmea este că, deşi fata a spus în faţa instanţei că ar fi întreţinut de mai multe ori relaţii sexuale, românul a fost iertat de infracţiunea de abuz sexual, astfel că a scăpat cu o condamnare la 11 ani de închisoare, în loc de 30 de ani de închisoare.

Minora a mai spus, în faţa instanţei, că a mers voluntar cu bărbatul, nu ar fi fost forţată. De asemenea, a spus că a acceptat să facă sex cu el, după ce bărbatul i-ar fi promis că o va lua de soţie. Nu în ultimul rând, minora a spus şi că nu ştia că bărbatul este căsătorit şi are copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » 11 ani de închisoare pentru românul din Spania care şi-a părăsit soţia şi copiii pentru iubita minoră