Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Incident la turnul Trump Tower din Chicago: a fost semnalată prezența unei femei înarmate cu o pușcă

Clădirea Trump International Hotel & Tower din Chicago a fost blocată miercuri de poliţie, în timp ce echipele SWAT au fost desfăşurate în zonă în urma unor informaţii că în clădire ar fi o femeie înarmată cu o puşcă, relatează presa locală.

de Redactia Observator

la 06.04.2023 , 21:20

O sursă a declarat că întreaga clădire este blocată, nimeni nu are voie să intre sau să iasă din clădire, din cauza unei femei cu o puşcă a cărei prezenţă a fost semnalată în partea de hotel a Trump Tower, transmite news.ro.

Poliţia a blocat parţial străzile din jurul clădirii, iar cel puţin două camioane blindate SWAT se aflau la faţa locului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vezi și

Poliţia spune că agenţii SWAT au răspuns la un incident domestic în clădirea de la 401 N. Wabash. "În acest moment, credem că este vorba de un incident izolat şi nu există nicio ameninţare pentru public", a declarat poliţia într-un comunicat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Incident la turnul Trump Tower din Chicago: a fost semnalată prezența unei femei înarmate cu o pușcă