Antena Meniu Search
x

Video Incident șocant în Bulgaria. Mașina unor români, atacată de un bărbat în chiloți: "Am crezut că e o glumă prima oară"

O familie de români a avut parte de un final de concediu şocant. În Bulgaria, la câţiva kilometri de Ruse, un bărbat aproape dezbrăcat s-a aruncat pe capota maşinii şi apoi s-a întins pe parbriz. Şoferul a reuşit în cele din urmă să-l facă să coboare fără a-l răni. Poliţia din România a luat legătura cu agenţii de la sud de Dunăre, care au început o anchetă. 

de Redactia Observator

la 22.05.2023, 22:13

Vezi și

Livia Morjan, turistă: "Urma să intrăm pe la vama Ruse din direcţia Varna. Individul traversează, sau intenţionează să traverseze şi se opreşte în faţa  maşinii mele. Am crezut că e o glumă prima oară. Am încetinit şi am oprit pentru că nu s-a dat din faţa maşinii." 

Surprinşi şi şocaţi deopotrivă, românii nu au ştiut pe moment cum să reacţioneze. Au fost suficient de inspiraţi incât să nu deschidă portiera.

Livia Morjan, turistă: "S-a urcat pe maşină după care s-a dat jos din fericire, deşi mă gândeam că o să se suie şi pe plafon. Am încercat să plecăm, el s-a repoziţionat tot în faţa  maşinii şi apoi s-a întins pe capotă. Mai erau alţi indivizi în peajmă, în partea dreaptă."

Se pare că nu este prima dată când turiştii păţesc acest lucru. 

Pe acelaşi subiect

Dan Adrian Drăgan, reprezentant Forum Grecia: "Foarte rar s-a întâmplat ca aşa să existe. Există în mitologia turistului român care merge în Grecia incidente similare foarte greu de dovedit. De data aceasta, iată, că avem şi filmare."

Autoritățile din Bulgaria investighează incidentul

Deşi familia nu a anunţat incidenul, autorităţile s-au autosesizat după ce imaginile au fost postate pe reţelele de socializare.

Bogdan Oproiu: "A fost contactată poliţia oraşului Ruse. În zona indicată a fost direcţionat un echipaj pentru a verifica cele sesizate."

Deocamdată, nu se ştie cine era bărbatul şi ce dorea de la turiştii români. Autorităţile spun că în astfel de cazuri cel mai bine e să nu intrăm în conflict cu persoane necunoscute. 

Dan Adrian Drăgan, reprezentant Forum Grecia: "Recomandările noastre sunt de a încerca să nu opriţi dacă se pun în faţa maşinii să opriţi dar să nu deschideţi geamul."

Cristina Filip, reporter Observator: "Sunaţi la poliţie! E primul lucru pe care trebuie să-l faceţi dacă sunteţi implicaţi în astfel de situaţii sau pur şi simplu martori! 112 este  numărul unic de urgenţă la care puteţi cere ajutor din orice ţară a Uniunii Europene."

 La solicitarea Observator, şi Ambasada României în Bulgariei  a transmis că incidentul a fost anunţat iar întreaga situaţie va fi analizată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Stiri externe » Incident șocant în Bulgaria. Mașina unor români, atacată de un bărbat în chiloți: "Am crezut că e o glumă prima oară"