Antena Meniu Search
x

INCIDENTE VIOLENTE la Londra, după moartea unui tânăr arestat de poliție: Oamenii au baricadat o stradă și au aruncat cu bombe cu petrol (VIDEO)

Incidente violente au avut loc, vineri seară, la Londra, după un protest organizat față de moartea unui tânăr de culoare, după ce a fost pus la pământ de un ofițer într-un magazin, scrie Daily Mail.

Incidente violente au avut loc, vineri seară, la Londra, după un protest organizat față de moartea unui tânăr de culoare, după ce a fost pus la pământ de un ofițer într-un magazin, scrie Daily Mail.

Protestatarii au baricadat strada Kingsland Road, în apropiere de locul unde a murit Rashan Charles. Tânărul de 20 de ani a murit săptămâna trecută, după ce a fost pus la pământ de un ofițer într-un magazin. 

O înregistrare surprinsă de camerele de supraveghere, se observă cum un ofițer de poliție aleargă după un tânăr într-un magazin și, la un moment dat, îl pune la pământ și se luptă cu el. Ofițerul pare să-i fi pus o mână în jurul gâtului și apoi să-i fi pus cătușele. În acel moment, tânărul pare ca și când s-a oprit din respirat. Apoi, ofițerul și-a dat jos pălăria a început să strige după ajutor.

Pe acelaşi subiect

Decesul victimei, tată al unui copil, a fost confirmată de medici la spital.

Vineri seară, mai multe persoane au participat la un protest față de moartea lui Rashan Charles. Oamenii au dat foc containerelor de gunoi și au aruncat cu bombe cu petrol spre polițiștii din Dalston, din estul Londrei.

De asemenea, polițiștii au fost atacați cu tot felul de obiecte, aceștia fiind nevoiți să riposteze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » INCIDENTE VIOLENTE la Londra, după moartea unui tânăr arestat de poliție: Oamenii au baricadat o stradă și au aruncat cu bombe cu petrol (VIDEO)