Antena Meniu Search
x

Incredibil! Care sunt cele mai bizare meserii din lume

Probabil fiecare persoană a avut cel puţin un moment în viaţă când s-a mândrit sau s-a ruşinat de meseria pe care o practică. Ceea ce mulţi nu ştiu este că unii se pot lăuda că au cele mai bizare ocupaţii din lume.

Probabil fiecare persoană a avut cel puţin un moment în viaţă când s-a mândrit sau s-a ruşinat de meseria pe care o practică. Ceea ce mulţi nu ştiu este că unii se pot lăuda că au cele mai bizare ocupaţii din lume.

1. Organizatorul profesionist de bagaje pentru copiii care merg în tabără. Unele mame pot plăti până la 1000 de dolari pentru a face acest lucru şi pentru a fi sigure că nu au uitat nimic.

2. „Nomazii de lux”. Sunt persoane care acceptă să locuiască în case scumpe ce urmează a fi vândute. Adepţii acestui concept spun că locuinţele se vând mult mai uşor atunci când sunt locuite. În schimbul unor preţuri modeste, diferite familii pot locui în imobile luxuriante puse la vânzare, singura condiţie fiind aceea de a păstra curăţenia în permanenţă, până când casa îşi găseşte un cumpărător.

3. Dormitul profesionist. Este o activitate în care diferite persoane sunt angajate pentru a dormi. Un hotel din Helsinki a folosit această metodă pentru a testa serviciile oferite şi pentru a obţine părerile unor „specialişti” în somn.

4. Observatorul de vopsea. Este meseria care implică să priveşti atent modul în care se usucă vopseaua de pe diferitele suprafeţe.

5. Criticul de grătar. O meserie de vis pentru mulţi, aceasta implică degustatul fripturii şi apoi realizarea unei analize pentru diferite publicaţii.

6. Cel care mută gheţarii. Este o ocupaţie aparent neobişnuită prin care diferite formaţiuni de gheaţă sunt deplasate pentru a preveni accidentele.

7. Bocitoare profesionistă. A devenit o meserie căutată în special în ţările asiatice, acolo unde o înmormântare plină de durere este considerată a fi una importantă.

8. Sperietoarea de ciori umană. Pentru a izgoni păsările, fermierii angajează personal specializat pe care îl plăteşte cu 1000 de lire sterline pe lună.

9. Constructorul de modele Lego. Implică să realizezi modele inedite din piesele colorate, ce sunt ulterior folosite pentru expoziţii sau decor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Incredibil! Care sunt cele mai bizare meserii din lume