Antena Meniu Search
x

Tatăl care şi-a masacrat cu ciocanul gemenii făcuţi cu o româncă şi-ar fi premeditat diabolic atacul. Detalii cutremurătoare din anchetă

Detalii tulburătoare vin de la Londra în cazul gemenilor români măcelăriţi de propriul tată. Bărbatul a profitat de un moment în care mama nu era ca să îşi atace copiii de un an. Apoi a fugit. Era extrem de gelos, spun vecinii, şi se îndoia chiar că Maria şi Gabriel ar fi ai lui. Un român a fost primul martor al tragediei.

Vezi și

Detalii tulburătoare vin de la Londra în cazul gemenilor români măcelăriţi de propriul tată. Bărbatul a profitat de un moment în care mama nu era ca să îşi atace copiii de un an. Apoi a fugit. Era extrem de gelos, spun vecinii, şi se îndoia chiar că Maria şi Gabriel ar fi ai lui. Un român a fost primul martor al tragediei.

Este cea mai de preţ amintire a unei familii. Într-un salon de spital, Cristina şi Bidhya sărbătoresc momentul în care au devenit părinţi. Sunt apropiaţi, îndrăgostiţi şi foarte fericiţi alături de gemenii lor.   

Şi iat-o pe Cristina la un an distanţă. Disperată, în prosop, aşa cum ieşise din duş, mama strigă în miezul nopţii: "Copiii mei, copiii mei ajutaţi-mă!". 

-După câte am înţeles era în baie, făcea duş. Unii spun că a închis-o în baie.

Pe acelaşi subiect

Un vecin român i-a sărit în ajutor.

-A coborât la un vecin care stătea sub ei şi a zis doar: "Ajutor, ajutor!" El s-a dus şi a văzut absolut totul. Când a ajuns băiatul era deja... nu mai putea. Băiatul pur şi simplu i-a murit în braţe!

Tot românul a sunat la poliţie şi paramedici. Ce au găsit în apartament i-a şocat pe criminalişti. "Copiii mei, copiii mei, de ce a durat atât de mult până aţi ajuns?", le-ar fi spus Cristina , potrivit martorilor.

-Băiatul avea... craniu crăpat. Nu mai aveau ce să facă!

-Din nefericire, la primele ore ale dimineţii, unul dintre copii a murit. Al doilea copil este încă în stare critică şi este operat chiar în timp ce vorbim. 

Indianul de 33 de ani a fost găsit după 20 de ore. Poliţiştii l-au arestat la câţiva kilometri distanţă de casă. Se ascundea într-un parc, însă poliţia nu a oferit mai multe detalii. Până la finalul anchetei, este suspect de crimă şi tentativă de omor mpotriva copiilor lui, Gabriel şi Maria.

-Sunt puţine detaliile despre circumstanţele în care s-a produs incidentul, în acest stadiu al anchetei.

Bidhya şi Cristina s-au cunoscut în Londra cu ani în urmă la hotelul la care lucrau. S-au plăcut şi s-au mutat împreună. Nu se înţelegeau mereu, spun vecinii, şi deseori din clădirea cu numărul 25 strigătele lor răsunau până în stradă. Poliţia i-a vizitat în repetate rânduri. Sâmbătă, agenţii au ajuns însă prea târziu. 

-Nu ştie nimeni adevăratul motiv pentru că era... Eu l-am văzut în ziua respectivă cu câteva ore înainte de incident şi era calm, era o persoană normală, nu se aştepta nimeni din tot hotelul să se întâmple aşa ceva.

Familia Cristinei a plecat de dimineaţă din România pentru a-i fi alături. Micul Gabriel trebuie condus pe ultimul drum, în timp ce Maria se luptă pentru viaţă pe patul de spital. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Tatăl care şi-a masacrat cu ciocanul gemenii făcuţi cu o româncă şi-ar fi premeditat diabolic atacul. Detalii cutremurătoare din anchetă