Antena Meniu Search
x

Video Infern în Spania, 3 cluburi de noapte au ars: Mai mulţi tineri îşi invitaseră prietenii ca să îşi sărbătorească ziua de naştere. Cel puţin 13 oameni au murit

Cel puţin 13 oameni au murit în oraşul spaniol Murcia după ce trei cluburi de noapte au fost cuprinse de flăcări. Bilanțul victimelor ar putea fi însă mult mai mare, având în vedere că 14 oameni sunt încă dați dispăruți.

de Redactia Observator

la 02.10.2023, 13:56

Vezi și

Căutările printre ruine continuă. Şi mesajele supravieţuitorilor sunt cutremurătoare: o tânără i-a trimis mamei un mesaj audio impresionant, când era înconjurată de flăcări: Te iubesc, mamă, nu vreau să mor!  

Incendiul a izbucnit în miez de noapte la clubul Teatre, unul dintre cele mai populare din oraș. Mai mulţi tineri îşi invitaseră prietenii acolo sâmbătă seara, ca să îşi sărbătorească ziua de naştere. Flăcările au pornit la primul etaj al clădirii și a cuprins cu repeziciune tot localul. Flăcările s-au extins rapid la încă două discoteci.

Pomperii s-au luptat ore în şir cu flăcările

Cluburile au fost complet distruse. Poliţiştii au început o anchetă. 

José Ángel Antelo, vicepresidente de la Región de Murcia: Este o catastrofă! Guvernul regional va face tot ce îi stă în putinţă să ajute rudele şi să afle cauzele din spatele incendiului.

Salvatorii încă încearcă să mai găsească oameni printre ruinele cluburilor de noapte, dar se tem că nu vor mai găsi pe nimeni în viaţă. Autorităţile din oraşul Murcia au declarat trei zile de doliu în memoria victimelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Infern în Spania, 3 cluburi de noapte au ars: Mai mulţi tineri îşi invitaseră prietenii ca să îşi sărbătorească ziua de naştere. Cel puţin 13 oameni au murit