Antena Meniu Search
x

Video "Te iubesc, mamă, nu vreau să mor". Mesaj sfâşietor trimis de o tânără care a crezut că va muri în infernul din Spania: 13 oameni au decedat după ce 3 cluburi au luat foc

Undă de şoc în Spania! Cel puţin 13 oameni au murit după ce trei cluburi de noapte din oraşul Murcia au fost cuprinse de flăcări. Peste 40 de pompieri au fost trimişi să stingă incendiul enorm, dar au avut de înfruntat flăcări violente. O tânără care a supravieţuit i-a trimis mamei un measaj audio impresionant, când era înconjurată de flăcări: "Te iubesc, mamă, nu vreau să mor!".

de Redactia Observator

la 01.10.2023, 19:35

Vezi și

Incendiul a izbucnit în miez de noapte la clubul Teatre, unul dintre cele mai populare din oraș. Mai mulţi tineri îşi invitaseră prietenii acolo aseară, ca să îşi sărbătorească ziua de naştere. Incendiul a izbucnit la primul etaj al clădirii și a cuprins cu repeziciune tot localul. Flăcările s-au extins rapid la încă două discoteci. Pomperii s-au luptat ore în şir cu flăcările. Pompierii au izbutit cu greu să stingă flăcările. Cluburile au fost complet distruse. Poliţiştii au început o anchetă.

"Este o catastrofă! Guvernul regional va face tot ce îi stă în putinţă să ajute rudele şi să afle cauzele din spatele incendiului", a declarat José Ángel Antelo, vicepreşedintele regiunii Murcia. Salvatorii încă încearcă să mai găsească oameni printre ruinele cluburilor de noapte, dar se tem că nu vor mai găsi pe nimeni în viaţă. Autorităţile din oraşul Murcia au declarat trei zile de doliu în memoria victimelor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » "Te iubesc, mamă, nu vreau să mor". Mesaj sfâşietor trimis de o tânără care a crezut că va muri în infernul din Spania: 13 oameni au decedat după ce 3 cluburi au luat foc