Meniu
Search
x

Un celebru influencer care nu credea că există Covid-19 a murit din cauza virusului

Celebrul influencer, Dmitriy Stuzhuk, le-a spus fanilor săi că coronavirusul nu există, dar apoi a murit din cauza virusului.

De Larisa Andreescu la 18.10.2020, 12:27
  • Dmitriy Stuzhuk era urmărit de peste 1 milion de persoane pe Instagram.
  • Fosta lui soţie, de asemenea influencer, e urmărită de aproape 5 milioane de oameni.

Vedeta a început să aibă simptome în timpul unei călătorii în Turcia. Se trezise cu gâtul umflat și dificultăți de respirație. Apoi, întors în Ucraina, ţara natală, a fost dus la spital şi confirmat pozitiv cu Covid-19, apoi spitalizat în Kiev.

După ce a fost confirmat pozitiv, Dmitriy Stuzhuk le-a scris fanilor pentru a-i avertiza în privinţa bolii.

„Vreau să vă povestesc despre modul în care m-am îmbolnăvit şi să vă avertizez pe toţi. Am fost unul dintre cei care nu credeau în existenţa Covid-19, până m-am îmbolnăvit. Covid-19 nu este o boală uşoară, de scurtă durată. Este foarte greu. Spitalul este plin de oameni, unii dintre ei sunt tratați pe coridoare” a scris el pe o reţea de spitalizare.

Vedeta, cunoscută ca fiind un influencer de fitness şi lifestyle, promovând un stil de viaţă sănătos, a fost externată după 8 zile din spital, dar a dezvoltat complicaţii cardiace.

„Acasă, după cum se spune, pereții se vindecă - starea mea este stabilă”.

A fost transportat de urgenţă la spital doar câteva ore mai târziu, în stare foarte gravă, inconştient, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

Fosta sa soţie, Sofia, în vârstă de 25 de ani, a anunţat fanii prin mai multe postări pe social media că starea lui se deteriorează foarte repede.

„Am făcut tot ce am putut, astfel încât tatăl celor trei copii ai mei să trăiască, dar nimic nu depinde de mine.”

Apoi Sofia i-a anunțat moartea.

„Rămân doar amintiri frumoase, trei copii frumoși și experiență valoroasă. Doamne, este atât de groaznic să realizez că nu mai este cu noi ...”

Cuplul avea trei copii - David, Lola și Olivia, cel mai mic dintre copii având doar nouă luni.

Cei doi s-au despărțit acum șase luni după ce ea anunţase că se săturase de „constantă trădare, stres, tensiune, conflicte”, însă în ultima vreme, potrivitt Mirror, cuplul s-ar fi împăcat.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un celebru influencer care nu credea că există Covid-19 a murit din cauza virusului