Antena Meniu Search
x

Video Informaţii noi despre starea Regelui Charles. Monarhul ar fi mărturisit că şi-a pierdut gustul ca urmare a tratamentului de chimioterapie

Apar noi informaţii despre starea de sănătate a Regelui Charles. În timp ce vizita un muzeu militar din Hampshire, Monarhul britanic în vârstă de 75 de ani a dezvăluit că resimte mai multe efecte adverse ale chimioterapiei.

de Redactia Observator

la 13.05.2024 , 20:45

Monarhul în vârstă de 75 de ani a vorbit cu veteranul armatei britanice Aaron Mapplebeck în timp ce vizita Muzeul de zbor al armatei din Middle Wallop, Hampshire, în această după-amiază. Domnul Mapplebeck a spus că a făcut chimioterapie anul trecut pentru cancer testicular și că și-a pierdut simțul gustului - la care regele a dezvăluit că acest lucru i s-a întâmplat și lui. 

Regele Charles a fost diagnosticat în luna februarie. Palatul Buckingham nu a confirmat încă detalii despre tratamentul regelui, oficialii regali spunând până acum doar că acesta este tratat pentru o formă de cancer care nu a fost dezvăluită. El a predat oficial prințului William rolul de colonel-șef al Corpului Aerian al Armatei. Regele Charles al III-lea și Prințul William au fost fotografiați zâmbind în timp ce discutau în timpul unei vizite la Centrul de Aviație al Armatei din Middle Wallop, potrivit Sky News.

Vizita a avut loc luni. Regele a ținut un discurs, iar William urmează să participe la o informare și la o inspecție. Ulterior, el va părăsi baza într-un Apache, ca parte a unui zbor de inspecție.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Cât de uşor vă este să operaţi în sistemul e-Factura?
Observator » Stiri externe » Informaţii noi despre starea Regelui Charles. Monarhul ar fi mărturisit că şi-a pierdut gustul ca urmare a tratamentului de chimioterapie