Antena Meniu Search
x
LIVE

Galerie foto Înotătoarea americană Anita Alvarez a leșinat în bazin în timpul Campionatelor Mondiale de la Budapesta

Au fost momente de panică la Campionatele Mondiale de la Budapesta, după ce înotătoarea americană Anita Alvarez a leşinat în bazin, exact în momentul în care concura în finala probei la feminin.

De Redactia Observator la 23.06.2022, 14:02
Vezi și

Înotătoarea a leșinat în timp ce concura la Campionatele Mondiale, iar antrenoarea ei a sărit în bazin pentru a-i oferi primul ajutor. În momentul incidentului, la Budapesta se desfăşura finala probei libere solo la feminin. Brusc, sportiva a devenit inconștientă şi a început să se scufunde, scrie Daily Mail.

Panică la Mondialele de la Budapesta

Antrenoarea ei, Andrea Fuentes, a sărit în apă și a tras-o înapoi în siguranță, fiind ajutată de un bărbat al cărei nume nu este cunoscut până în acest moment.  Alvarez și-a revenit la scurt timp după ce a fost scosă din bazin şi a primit primul ajutor.

„A fost o mare sperietură. A trebuit să sar pentru că salvamarii nu făceau asta. M-am speriat pentru că am văzut că nu respiră, dar acum se descurcă foarte bine. Anita se descurcă mult mai bine", a spus Fuentes după aceea.

Pe acelaşi subiect

Delegaţia americană a fost vizibil tulburată de incidentul neaşteptat, memmbrii ei fiind văzuţi încercând să îşi ridice moralul unul altuia.

Nu este prima dată când Alvarez leșine în bazin. Anul trecut, tânăra de 25 de ani a leșinat în timpul unui eveniment de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo, ​​unde a fost salvată tot de antrenoarea Fuentes. 

Conform antrenoarei sale, Alvarez a decis să se odihnească joi şi apoi să participe la proba pe echipe de vineri, după câteva examene medicale.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Înotătoarea americană Anita Alvarez a leșinat în bazin în timpul Campionatelor Mondiale de la Budapesta