Antena Meniu Search
x

"Diana, în propriile cuvinte" - un documentar controversat despre secretele Prinţesei Inimilor

La douăzeci de ani de la moartea sa într-un accident de mașină, Prinţesa Diana stârnește încă emoții în Marea Britanie! O serie de înregistrări video în care prinţesa spune adevărul despre relaţia ei cu prinţul Charles, dar vorbeşte şi despre lipsa de susținere din partea reginei Elisabeta a II-a, vor fi difuzate zilele acestea pe un post tv britanic.

Inedite, dar extrem de sincere, confesiunile Dianei au fost filmate în 1992 şi 1993. Chiar în Palatul Kensington. Prinţesa vorbeşte despre căsnicie, viaţa intimă, dar şi despre realizările şi mai ales neîmplinirile alături de Charles. Urmărită de milioane de oameni din lumea întreagă, nunta regală din 1981 este descrisă de Diana drept ziua cea mai neagră a vieţii ei, un început pe măsura căsniciei lipsite de dragoste pe care a avut-o cu moştenitorul coroanei britanice. 

Aspru criticat de apropiaţii şi familia Dianei, filmul va fi difuzat începând de weekendul acesta. O parte dintre înregistrări au fost difuzate în 2004, ca parte a unui documentar american difuzat de NBC. Nu însă şi părţile în care Prinţesa vorbeşte despre aventurile moştenitorului coroanei britanice. Diana spune chiar că i-a cerut ajutorul Reginei, fără succes însă. 

Vezi și

Luna trecută, un documentar care o prezintă pe Diana prin ochii fiilor William şi Harry a fost difuzat în Stateel Unite şi Marea Britanie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Stiri externe » "Diana, în propriile cuvinte" - un documentar controversat despre secretele Prinţesei Inimilor