Antena Meniu Search
x

Zilnic, îşi duce fiica la cimitir şi se joacă împreună într-un mormânt. Povestea dramatică din spatele gestului macabru al unui tată (VIDEO)

Un bărbat îşi duce zilnic, fata la cimitir pentru a o obişnui cu ideea morţii. Micuţa este grav bolnavă, iar părinţii nu mai au bani să îi plătească tratamentul.

Vezi și

Un bărbat îşi duce zilnic, fata la cimitir pentru a o obişnui cu ideea morţii. Micuţa este grav bolnavă, iar părinţii nu mai au bani să îi plătească tratamentul.

La numai două luni, o fetiţă din China a fost diagnosticată cu o boală gravă de sânge.

Părinţii săi şi-au cheltuit toate economiile pentru tratarea micuţei, iar acum nu mai au bani pentru continuarea tratamentului.

Disperaţi, ei au decis să renunţe la tratament şi să încerce să-şi pregătească fiica pentru ziua în care va muri.

Pe acelaşi subiect

Tatăl fetiţiei îşi duce zilnic fiica la cimitir, ca să se joace şi să se "odihească" într-un mormânt deja săpat. Ei speră că asfel, o vor obişnui pe micuţa de numai doi ani cu viitorul loc de veci

Teribila poveste a familiei a fost făcută cunoscută printr-un clip postat de internet. În înregistrare, bărbatul poate fi văzut stând întins în viitorul mormânt, în timp ce îşi ţine fata în braţe.

El speră că astfel, micuţa se va obişnui cu ideea morţii şi nu va mai fi atât de înspăimântată când îi va suna ceasul, scrie Daily Mail.

Citeşte şi: Mărturia CUTREMURĂTOARE a unei prizoniere ISIS: "M-au înfometat trei zile, după care mi-au dat să mănânc..."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Zilnic, îşi duce fiica la cimitir şi se joacă împreună într-un mormânt. Povestea dramatică din spatele gestului macabru al unui tată (VIDEO)