Antena Meniu Search
x

ISIS spune CONCRET de ce urăște Occidentul

Grupul terorist responsabil pentru uciderea a sute de mii de oameni spune că-și dublează eforturile pentru a șterge Creștinismul de pe fața pământului.

Grupul terorist responsabil pentru uciderea a sute de mii de oameni spune că-și dublează eforturile pentru a șterge Creștinismul de pe fața pământului.

Într-un articol postat în ediția electronică a cotidianului Daily Express este prezentată o declarație a Statului Islamic în care este expusă, negru pe alb, motivația pentru care este atât de urât Occidentul. Aceștia declară răspicat că ISIS își va dubla eforturile pentru a șterge Creștinismul de pe fața pământului. În declarație sunt vizați și lideri ai bisericii, inclusiv Papa Francisc, înalți prelați din cadrul bisericii ortodoxe grecești și creștinii copți.

Sfaturile așa zisului stat jihadist expun modalități de a planifica atacuri îndreptate împotriva creștinilor, care să nu fie “planuri complicate, ci simple și eficiente”. În aceste adevărate chemări la crimă se spune: “Dacă se poate să obțineți o armă, folosiți-o cât mai curând posibil și într-un loc care va provoca cele mai mari pagube și panică, aducând moartea și rănirea dușmanilor lui Allah și necredincioșilor. La fel cum sunt îngroziți musulmanii din ținuturile Islamului, așa ar trebui să fie îngroziți necredincioșii în țările lor natale” (făcând probabil referire la raidurile aeriene ale aliaților).

În mod bizar, în timp ce își instruiesc adepții cum să realizeze acte de violență, ei se arată plini de dragoste și compasiune postând imagini ale jhadiștilor cu pisoi. Și femeile occidentale sunt luate în colimator, spunându-se despre ele că nu au pudoare și nu se comportă precum “fecioarele”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » ISIS spune CONCRET de ce urăște Occidentul