Antena Meniu Search
x

O romanca din Italia a fost injunghiata, transata si abandonata

Sfarsit tragic pentru o romanca din Botosani. Fata de 19 ani a fost injunghiata, transata si abandonata pe malul unui rau din regiunea Cosenza.

Vezi și

Traiul greu si dorinta de a-si ajuta familia a determinat-o pe Florentina sa ia calea strainatatii la inceputul anului. Criminalul a fost prins si si-a recunoscut fapta. Ar fi ucis-o pe romanca intr-un moment de slabiciune, jignit de refuzul acesteia de a se muta cu el.

Parintii Florentinei inca sunt inmarmuriti de durere. Plecata de cateva luni peste hotare, fiica lor de 19 ani a fost macelarita de un italian care ii putea fi tata.

Presa din Peninsula spune ca fata obisnuia sa ii ofere criminalului favoruri sexuale in schimbul banilor pe care ii trimitea acasa. Cand barbatul i-a cerut sa se mute cu el, desi era casatorit, romanca a vrut sa incheie legatura cu el. A sfarsit transata, intr-o rapa. Ca sa isi ascunda urmele, ucigasul a sunat apoi la politie folosind un telefon furat pe care l-a abandonat langa victima. Doua zile mai tarziu, a fost arestat si si-a recunoscut fapta.

Pe parintii Florentinei, reusita carabinierilor nu ii consoleaza insa prea mult. Ultima speranta a oamenilor este consulatul roman din Italia. Spera ca autoritatile romane sa ii ajute cu banii de repatriere ca sa isi poata inmormanta crestineste fiica.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O romanca din Italia a fost injunghiata, transata si abandonata