Antena Meniu Search
x

Italianul care doarme în garaj, după ce o familie de români i-a ocupat casa, spune că geamurile și yalele au fost schimbate

Italianul din Bologna care se plânge că o familie de români i-a ocupat casa spune că aceștia au schimbat geamurile și încuietorile și el nici măcar nu poate intra în casa pentru care plătește ipotecă.

Italianul din Bologna care se plânge că o familie de români i-a ocupat casa spune că aceștia au schimbat geamurile și încuietorile și el nici măcar nu poate intra în casa pentru care plătește ipotecă.

"Au schimbat geamurile și încuietorile și eu nici măcar nu pot intra în casă, deși plătesc ipotecă. Nici carabinierii, nici primăria orașului Bologna, nici justiția nu mă ajută, de șapte luni, să intru în propria casă", a declarat Juri Malini, potrivit ilmattino.it.

A lăsat casa municipalității când a plecat în străinătate

În urmă cu mai mulți ani, italianul de 43 de ani care locuiește în Zola Predosa, la mică distanță de Bologna, a fost nevoit să plece să lucreze în străinătate.

Pe acelaşi subiect

El a decis să-și încredințeze casa municipalității din Bologna, care a subînchiriat apartamentul unor români.

Aceștia au semnat un acord cu Primăria, iar contractul respectiv a fost contestat în instanță de italian, care îi acuză pe români că i-au devastat apartamentul.

"Este suficient să spunem că estimarea unei reparații complete depășește 36 de mii de euro. Ce nu a fost furat a fost stricat", a declarat proprietarul, citat de ilgiornale.it.

Românii nu pot fi evacuați fără o decizie a instanței

Italianul se plânge că nimeni nu-i face dreptate, deși a încercat pe toate căile să-și recupereze casa.

"Cine stă în casa mea are mai multe drepturi decât mine. Eu dorm într-un garaj și ei dorm în casa mea. Și municipalitatea le plătește chiria", a mai spus acesta.

Potrivit autorităților, în acest caz se așteaptă o decizie a judecătorului, fiind foarte posibil ca familia de români care ocupă în prezent casa să fie în curând evacuată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Italianul care doarme în garaj, după ce o familie de români i-a ocupat casa, spune că geamurile și yalele au fost schimbate