Antena Meniu Search
x

Video Italienii vor să readucă turismul din Peninsulă la viaţă. Turiştii care vor vizita Sicilia nu vor plăti bilet pentru itinerarii, intrări la muzee şi situri arheologice

După un an cu profit spre zero, italienii vin cu tot felul de oferte pentru turişti. Ca să-i atragă în frumoasa Sicilie, autorităţile promit o noapte de cazare gratuită. Oferta le este destinată celor care au rezervat cel puţin trei nopţi la un hotel de pe insulă.

de Redactia Observator

la 29.04.2021, 17:19

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Valea Templelor din Agrigento, vulcanul Etna şi Catedrala din Monreale. Toate atracţiile pot fi vizitate prin programul Vezi Sicilia. Turiştii sunt aşteptaţi pe insulă cu o serie de servicii gratuite. Pentru fiecare trei nopţi petrecute pe insulă, vizitatorii primesc una din partea casei. În plus, nu vor plăti bilet pentru itinerarii, intrări la muzee şi situri arheologice. 

Este încercarea autorităţilor de a readuce turismul la viaţă, după ce în anul pandemiei sectorul a înregistrat pierderi de până la 90%. Pentru a lansa programul, italienii pun la bătaie 75 de milioane de euro iar dacă va avea succes, gratuităţile se vor aplica şi după încheierea sezonului turistic. În Sicilia, vor fi organizate o serie de festivaluri. 

În plină pandemie, sănătatea este prioritară. Aşa că sicilienii speră ca până la vară, locuitorii să ajungă la imunitatea colectivă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Travel » Italienii vor să readucă turismul din Peninsulă la viaţă. Turiştii care vor vizita Sicilia nu vor plăti bilet pentru itinerarii, intrări la muzee şi situri arheologice