Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi iubiți au aruncat din greșeală la gunoi aproape 18.000 de euro

Mos Crăciun există. Au simțit-o pe propria piele doi iubiți din Marea Britanie, după ce au aruncat din greșeală la gunoi mai multe cutii în care se aflau aproape 18.000 de euro. Din fericire, povestea a avut un final fericit.

de Daniel Murărescu

la 30.12.2019 , 10:21

Doi iubiți au aruncat din greșeală la gunoi aproape 18.000 de euro Fără să știe, britanicii au aruncat la gunoi o mică avere - Profimedia Images (stock)

Mos Crăciun există. Au simțit-o pe propria piele doi iubiți din Marea Britanie, după ce au aruncat din greșeală la gunoi mai multe cutii în care se aflau aproape 18.000 de euro. Din fericire, povestea a avut un final fericit.

Cuplul din Burnham-on-Sea, o localitate din nord-vestul Regatului Unit, făcea curățenie în casa unei rude care decedase recent atunci când s-au hotărât să recicleze mai multe cutii. Fără să știe, în acestea se afla o mică avere.

Muncitorii de la centrul de reciclare au fost cei care au făcut descoperirea, în timă ce căutau un cablu electric.

Articolul continuă după reclamă

Deși captura era tentantă, aceștia au alertat imediat poliția din Avon și Somerset, pentru a ajunge pe urmele posesorilor.

În urma unor investigații, agenții britanici au reușit să-i identifice pe cei doi iubiți. După ce s-au asigurat că banii nu ajung pe mâinile unor străini, polițiștii au înmânat cutiile cu bani - în total, 15.000 de lire, echivalentul a aproape 18.000 de euro.

Potrivit Mirror Online, cei doi le-au dezvăluit agenților că ruda decedată era cunoscută pentru faptul că ascundea bani în cele mai bizare locuri din casă, însă, cu toate acestea, nu au verificat conținutul cutiilor.

"Am vrea să mulțumim angajaților de la centrul de reciclare. Fără atitudinea lor activă, integritatea și cooperarea lor, familia nu ar fi știut niciodată despre banii pierduți, iar noi nu am fi putut să îi returnăm, chiar în preajma Crăciunului. Vă dorim un an nou fericit", au scris pe Facebook reprezentanții poliției din Avon și Somerset.

Daniel Murărescu Like

Daniel Murărescu face parte din echipa Observator de decembrie 2016, de la relansarea site-ului, şi este în prezent editor de content.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri externe » Doi iubiți au aruncat din greșeală la gunoi aproape 18.000 de euro