Antena Meniu Search
x

Jackie Chan, invitat surpriză la o recepţie în onoarea preşedintelui chinez

Faimosul Jackie Chan a fost invitatul-surpriză la o recepţie în onoarea preşedintelui chinez, aflat în vizită la Londra

Vezi și

Faimosul Jackie Chan a fost invitatul-surpriză la o recepţie în onoarea preşedintelui chinez, aflat în vizită la Londra. Apariţia actorului i-a făcut să zâmbească pe toţi cei prezenţi, inclusiv pe Ducele şi Ducesa de Cambridge.

Jackie Chan a stat alături de liderul chinez şi de membrii familiei regale la evenimentul dedicat legăturilor culturale dintre China şi Marea Britanie. Seara s-a încheiat cu un banchet oferit de primarul Londrei în onoarea cuplului prezidenţial chinez.  Jackie Chan i-a cam eclipsat pe Ducii de Cambridge, William şi Kate, d şi pe cuplul prezidenţial chinez. Toate bliţurile şi camerele au fost asupra lui atunci când le-a urat bun venit la spectacolul organizat special pentru ei. Jackie Chan le-a prezentat invitaţilor mai multe scene din spectacole TV britanice celebre, dar şi melodii din folclorul chinez. Liderul de la Beijing a luat parte la banchetul dat în cinstea sa de primarul Londrei. Preşedintele chinez a promis că ţara sa va continua investiţiile în Marea Britanie.

Această vizită marchează începutul unei noi epoci, pe care unii o numesc epoca de aur a relaţiilor dintre Marea Britanie şi China, o eră a unor legături economice mai puternice şi a unei legături mai strânse între popoarele noastre.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Jackie Chan, invitat surpriză la o recepţie în onoarea preşedintelui chinez