Antena Meniu Search
x

Video Japonia a carantinat peste 1,63 milioane de doze de vaccin Moderna. În serul produs în Europa s-au găsit particule străine

Ministerul Sănătăţii din Japonia a informat că aproximativ 1,63 milioane de doze de vaccin Moderna au fost carantinate ca măsură de precauţie.

de Redactia Observator

la 26.08.2021, 13:51

Vezi și

Decizia a fost luată după ce s-au găsit particule străine în unele doze. "Moderna confirmă că a fost notificată cu privire la cazurile de particule observate în flacoanele cu produse medicamentoase ale vaccinului COVID-19", a transmis compania, potrivit Japan Times.

Conform autorităţilor japoneze, dozele suspecte provin din Europa, iar problema ar fi una de fabricaţie la una dintre liniile de producţie de la fabrica din Spania. Cele 1,63 milioane de doze de vaccin provin din loturile 3004667, 3004734 şi 3004956.

Particule străine au fost descoperite şi confirmate în cele puţin 39 de flacoane de vaccin. Potrivit guvernului japonez, peste 10 milioane de doze de vaccin Moderna au fost folosite din luna mai şi până acum. Conform contractului, Moderna trebuie să livreze Japoniei 50 de milioane de doze de vaccin până în septembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Japonia a carantinat peste 1,63 milioane de doze de vaccin Moderna. În serul produs în Europa s-au găsit particule străine