Antena Meniu Search
x

Foto Jay Leno s-a fotografiat vesel alături de asistente la ieşirea din spital. A fost tratat pentru arsuri pe faţă şi mâini, după un incendiu izbucnit în garajul său

Comediantul american Jay Leno a fost externat din spital, după ce a primit tratament pentru arsurile suferite în urma unui incendiu izbucnit în garajul său de lux din California, relatează BBC. Leno, în vârstă de 72 de ani, a petrecut 10 zile la un spital din Los Angeles după ce a suferit răni la față, piept și mâini.

de Redactia Observator

la 22.11.2022, 09:14

Jay Leno a fost externat din spital, după ce a fost tratat pentru arsuri în urma unui incendiu izbucnit în garajul să
Jay Leno a fost externat din spital, după ce a fost tratat pentru arsuri în urma unui incendiu izbucnit în garajul să - Grossman Burn Center/West Hills Hospital and Medical Center

Faimosul prezentator va continua să primească îngrijiri și „este foarte recunoscător pentru toate urările de bine” pe care le-a primit, au declarat reprezentanţi ai Grossman Burn Center.

Medicul lui Leno a spus că este mulțumit de progresul pacientului său. Dr. Peter Grossman, chirurg estetician, a spus că este optimist că fosta gazdă a emisiunii The Tonight Show își va reveni complet.

Spitalul a lansat, de asemenea, o fotografie cu Leno zâmbind, alături de personalul spitalului, cu răni vizibile la maxilar, gât și mâini.

Leno a suferit arsuri de gradul doi, pe 12 noiembrie

Pe acelaşi subiect

Leno a suferit arsuri grave, de gradul doi, pe 12 noiembrie, într-o explozie declanșată în timp ce lucra sub o mașină de epocă, în garajul său din locuinţa din California.

A fost supus la două operații pentru grefă de piele în timp ce se afla la centrul de arsuri, dar dr. Grossman a spus că Leno a rămas bine dispus pe tot parcursul tratamentului, chiar a făcut glume și le-a împărțit prăjituri copiilor care erau tratați la unitatea de arsuri.

Leno „așteaptă cu nerăbdare să petreacă Ziua Recunoștinței cu familia și prietenii săi și dorește tuturor sărbători minunate”, a spus spitalul luni.

Comediantul a părăsit The Tonight Show în 2014. În 2015, a lansat un program TV numit Jay Leno's Garage, unde conduce mașini rare și de epocă împreună cu oameni celebri.

Într-un episod de luna trecută, președintele american Joe Biden a apărut în emisiune, concurând cu o Corvette Stingray din 1967 la viteze de până la 118 mph (190 km/h).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Jay Leno s-a fotografiat vesel alături de asistente la ieşirea din spital. A fost tratat pentru arsuri pe faţă şi mâini, după un incendiu izbucnit în garajul său