Antena Meniu Search
x

Jeff Bezos a acuzat publicaţia National Enquirer că-l șantajează

Jeff Bezos şi-a anunţat divorţul pentru că era şantajat, iar acum caută răzbunare. Cel mai bogat om din lume a dat în judecată publicaţia National Enquirer după ce editorii acesteia l-au ameninţat că vor publica poze intime.

de Redactia Observator

la 08.02.2019, 17:44

Vezi și

Jeff Bezos şi-a anunţat divorţul pentru că era şantajat, iar acum caută răzbunare. Cel mai bogat om din lume a dat în judecată publicaţia National Enquirer după ce editorii acesteia l-au ameninţat că vor publica poze intime. Unele în surprind pe Bezos aproape nud, în timp ce altele îl arată în ipostaze compromiţătoare alături de amanta lui, fostă vedetă tv.

Şantajat cu publicarea unor SMS-uri erotice şi fotografii compromiţătoare, Jeff Bezos invocă o acţiune politică în motivarea procesului intentat cotidianului american.

Într-o postare fără perdea, patronul Amazon a publicat inclusiv emailurile primite de la editorii National Enquirer. Fotografiile care urmau să îl coste scump ca imagine pe cel mai bogat om din lume sunt descrise în detaliu. Bezos apare alături de Lauren Sanchez în ipostaze intime sau singur, aproape dezbrăcat, iar limbajul corpului este explicit sexual. Dincolo de scandalul personal, Bezos invocă motive politice şi arată în direcţia lui Donald Trump.

Se pare că el crede că există o motivaţie politică pentru ceea ce făceau cei de la Enquirer.

Disputa ar fi început după ce în Washington Post - publicaţie deţinută de Bezos - au apărut mai multe anchete despre tabloidul National Enquirer. Directorul American Media Incorporated, care deţine tabloidului National Enquirer - este un apropiat de a lui Donald Trump, un critic aprig al patronului de la Amazon.

Patronul de la Amazon a angajat şi detectivi privaţi pentru a afla cum au ajuns pozele compromiţătoare în mâna jurnaliştilor.

Totul în contextul în care tabloidul american a fost primul care a publicat pozele cu actuala lui iubită, Sanchez, înainte ca acesta să-şi anunţe public divorţul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Jeff Bezos a acuzat publicaţia National Enquirer că-l șantajează