Antena Meniu Search
x

Foto Jennifer Lopez şi Ben Affleck nu se pot dezlipi unul de celălalt şi pun capăt zvonurilor. Paparazzi i-au surprins în ipostaze tandre

Jennifer Lopez și Ben Affleck au pus fanii pe gânduri, marea majoritate întrebându-se care este statutul relației lor de când s-au reunit la sfârșitul lunii aprilie, după despărțirea artistei de Alex Rodriguez.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 04.06.2021, 09:51

Jennifer Lopez şi Ben Affleck nu se pot dezlipi unul de celălalt
Jennifer Lopez şi Ben Affleck nu se pot dezlipi unul de celălalt - Profimedia Images

Jennifer Lopez și Ben Affleck au pus capăt tuturor zvonurilor, după ce au apărut noi imagini cu celebrul duo, ce confirmă povestea de dragoste reaprinsă. Aceştia au fost surprinşi într-o ipostază extrem de romantică, conform Daily Mail

Jennifer și Ben aveau brațele înfășurate unul în jurul celuilalt, în timp ce așteptau să fie preluaţi şi așezați la masa unui restaurant. Cântăreața, în vârstă de 51 de ani, se cuibărea lângă câștigătorul premiului Oscar, în vârstă de 48 de ani, în timp ce acesta o ținea strâns cu un braț.

Din imagini se poate observa cum cei doi sunt vizibil bucuroşi că sunt împreună. Lopez a fost îmbrăcată cu o bluză pe gât de culoare roz şi cu o haină de piele cafenie. Un coc dezordonat şi un machiaj strălucitor au completat întreaga ţinută, precum şi o pereche de tocuri. 

Când s-a aprins flacăra iubirii pentru cei doi

Ben, care a întâlnit-o inițial pe Jennifer pe platoul de filmare al filmului ''Gigli'', în 2001, a avut o ţinută casual, adică un tricou negru și o jachetă moto asortată. Surse au declarat că perechea a fost extrem de romantică pe tot parcursul nopţii. 

''Erau foarte afectuoși, foarte blânzi'', a spus sursa. ''A avut brațul în jurul ei tot timpul.'' Se pare că aceştia nu au fost singuri. Ar fi luat masa cu managerul de lungă durată al lui Lopez, Benny Medina, și cu partenerul ei de producție, Elaine Goldsmith-Thomas.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Jennifer Lopez şi Ben Affleck nu se pot dezlipi unul de celălalt şi pun capăt zvonurilor. Paparazzi i-au surprins în ipostaze tandre