Joe Biden și-a luxat glezna în timp ce se juca cu câinele său. Mesajul transmis de Donald Trump

De Iulia Iancu.
Publicat: 30.11.2020, 15:41.
Actualizat: 30.11.2020, 15:51

Președintele ales Joe Biden și-a luxat glezna, după ce a alunecat în timp ce se juca cu câinele său. Democratul a suferit și câteva fracturi la oasele tarsiene și va va avea nevoie de o gheată ortopedică în următoarele săptămâni.

Joe Biden și-a luxat glezna în timp ce se juca cu câinele său, Major.

Joe Biden și-a luxat glezna în timp ce se juca cu câinele său, Major.

Facebook

Preşedintele ales al SUA Joe Biden şi-a luxat glezna şi are câteva mici fracturi ale oaselor de la talpa piciorului, astfel că va avea nevoie de o gheată ortopedică în următoarele săptămâni, a anunţat medicul său, după ce Biden a alunecat în timp ce se juca cu câinele său Major.

"Iniţial radiografia nu a arătat fracturi evidente, dar o scanare CT a confirmat mici luxaţii ale oaselor cuneiforme şi intermediar şi lateral. Va purta o gheată ortopedică în următoarele săptămâni", a declarat dr. Kevin O'Connor.

Duminică, echipa lui Biden a anunţat că va fi consultat de un medic ortoped "din precauţie", după ce şi-a scrântit piciorul în timp ce se juca cu câinele, scrie News.ro.

După acest anunţ, preşedintele în exerciţiu Donald Trump a scris pe Twitter: "Fă-te bine curând".

Joe Biden, cel mai vârstnic președinte american

Biden, care a împlinit pe 20 noiembrie 78 de ani, va fi cel mai în vârstă preşedinte din istoria Statelor Unite.

În timpul campaniei electorale, echipa de campanie a acestuia a publicat o sinteză a istoricului său medical, care arăta că este apt să-şi îndeplinească funcţia.

Medicul O'Connor preciza la acel moment că Biden este "sănătos, viguros, şi îşi va îndeplini cu succes mandatuld e preşedinte".

Familia Biden are doi câini, Major şi Champ, amândoi ciobăneşti germani. Major a fost adoptat de la o asociaţie din Delaware în 2018 iar Champ s-a alăturat familiei în 2008, la câteva săptămâni după ce Biden a devenit vicepreşedinte al SUA.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.