Antena Meniu Search
x

Video Jucării, flori și lumânări în locul unde o mamă româncă și fiul ei de 5 ani au fost omorâți cu mașina. O șoferiță i-a spulberat cu peste 100 km/oră, în Austria

O mamă din Maramureş şi fiul ei, în vârstă de 5 ani au murit după ce au fost loviţi cu maşina, la ieşirea dintr-un parc. Tragedia a avut loc în Villach, un oraş din sudul Austriei, iar şoferiţa a fugit de la locul accidentului. Ea a fost găsită de poliţişti, în apropiere, în stare de şoc şi cu răni pe mâini. 
Anchetatorii spun că nu ar fi fost vorba despre un accident, ci de o răzbunare. Cele două femei ar fi fost iubitele aceluiaşi acelaşi bărbat, un austriac care era şi tatăl copilului. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 31.01.2022, 13:43

Vezi și

Tragedia s-a întâmplat sâmbătă după-amiaza, pe un drum liniştit din cartierul Völkendorf, din oraşul austriac Villach, chiar la ieşirea dintr-un parc. Românca de 43 de ani și fiul său în vârstă de 5 ani au fost spulberaţi de o mașină. Impactul a fost atât de violent, încât amândoi au murit pe loc. Acum, la locul tragediei localnicii au adus jucării, lumânări şi flori. 

Șoferița și mama decedată ar fi iubit același bărbat

Şoferiţa, o femeie de 37 de ani, şi ea româncă, a fugit după accident, dar a fost găsită în scurt timp de poliţiştii care s-au orientat după nişte urme de sânge, la niciun kilometru de locul tragediei, într-o pădure. Era grav rănită, dar nu de la impact, ci pentru că ar fi încercat să-şi ia viaţa cred anchetatorii. 

Ulterior, verificările poliţiştilor au scos la iveală detalii şocante: şoferiţa şi victima ar fi iubit acelaşi bărbat. Victima ar fi avut o relaţie cu un cetăţean austriac care este şi tatăl băieţelului mort. Cei doi s-ar fi despărţit în urmă cu doi ani, iar bărbatul şi-a făcut o nouă iubită, o tânără din Bucureşti care este şi autoarea accidentului. Aceasta ar fi fost convinsă că austriacul a părăsit-o pentru a se întoarce la vechea parteneră, aşa că ar fi decis să se răzbune într-un mod cumplit.

Spulberați cu peste 100 kilometri la oră

Markus Kitz, purtătorul de cuvânt al parchetului din Klagenfurt a declarat că la prima vedere, accidentul nu este unul obişnuit. Femeia care i-a lovit mortal pe cei doi este în acest moment internată şi, abia după ce îşi va reveni, va fi audiată de anchetatori. Se pare că aceasta circula cu peste 100 kilometri la oră pe o stradă unde viteza maximă legală este de cel mult 30 de kilometri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Jucării, flori și lumânări în locul unde o mamă româncă și fiul ei de 5 ani au fost omorâți cu mașina. O șoferiță i-a spulberat cu peste 100 km/oră, în Austria