Antena Meniu Search
x

Video Mario, băiețelul român ucis în Anglia, a fost înjunghiat mortal chiar de bunica lui. Părinții micuțului sunt devastați: "Era cel mai fericit copil"

Caz şocant într-o familie de români stabilită în Marea Britanie. Mario, în vârstă de doar 5 anșori, a fost înjunghiat de bunica lui când părinții micuțului erau la serviciu. Băiatul n-a mai putut fi salvat, deşi personalul de pe ambulanţă a încercat zeci de minute să-l resusciteze.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 28.01.2022, 14:07

Mario, băiețelul român ucis în Anglia, a fost înjunghiat mortal chiar de bunica lui. Părinții micuțului sunt devastați: "Era cel mai fericit copil"
Mario, băiețelul român ucis în Anglia, a fost înjunghiat mortal chiar de bunica lui. Părinții micuțului sunt devastați: "Era cel mai fericit copil" - Profimedia / The Sun

Bunica ucigaşă, în vârstă de 49 de ani, a fost internată într-o clinică psihiatrică.

Ziarul The Sun scrie că bunica avea grijă de copil, în timp ce părinţii săi erau la muncă.

Ea nu dădea semne de afecţiuni psihice şi nimeni nu înţelege cum a ajuns la gestul cutremurător. Şi vecinii din cartier sunt în stare de şoc.

"Bunica a fost arestată. Mama era la serviciu când s-a întâmplat, iar soțul ei la fel. Ea a fost ultima persoană care l-a văzut pe băiat. Nimeni nu poate înțelege cum a ajuns să aibă un cuțit în mână. Pur și simplu nu știm de ce a făcut asta", a declarat pentru jurnaliștii britanici un prieten apropiat al familiei.

Pe acelaşi subiect

Părinții lui Mario sunt devastați de durere: "Fiul nostru, a fost cel mai frumos copil din lume. Era un băiat foarte fericit. Zâmbea mereu, de când se trezea și până se culca. Avea atât de multă energie, îi plăcea să danseze și să cânte. El este toată inima noastră, toată dragostea noastră, este totul pentru noi". 

Mario a fost înjunghiat mortal în propria casă

Reamintim că Mario a fost înjunghiat mortal în casa sa din Coventry, marți seară, în timp ce părinții lui erau la serviciu. O femeie de 49 de ani, a fost arestată și dusă la audieri, fiind suspectată de crimă.

Copilul a fost găsit grav rănit și a fost confirmat decesul la fața locului. Potrivit examinării post-mortem, băiețelul a murit în urma unei răni prin înjunghiere.

Un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță din West Midlands a declarat: „La sosire, echipajele au descoperit un băiat în stare gravă. El primea deja îngrijiri medicale de la colegii din poliție. (...) În ciuda eforturilor tuturor, a devenit evident că nu se poate face nimic pentru a-l salva pe băiat și a fost confirmat decesul la fața locului”.

Martorii spun că au văzut o femeie alergând într-un magazin Co-op din apropierea locuinței strigând „Poliția, poliția! Copilul meu, copilul meu” înainte ca polițiștii să descopere în mod tragic cadavrul băiatului la mai puțin de o oră după acest episod.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să vă reparaţi maşina în service-ul de la colţ de stradă?

Observator » Stiri externe » Mario, băiețelul român ucis în Anglia, a fost înjunghiat mortal chiar de bunica lui. Părinții micuțului sunt devastați: "Era cel mai fericit copil"