Antena Meniu Search
x

Video Ce a spus Prinţul William despre soţia sa, Kate Middleton. Regatul Unit fierbe, încercând să afle de ce s-a operat

Scandalurile se ţin scai de viitoarea regină a Marii Britanii. Presa britanică a dezvăluit că personalul spitalului la care a fost operată Kate Middleton a încercat să îi acceseze fişa medicală personală. Instituţia medicală a lansat o investigaţie, iar un membru al guvernului a cerut poliţiei să intervină. 

de Redactia Observator

la 20.03.2024, 22:11

Vezi și

Kate Middleton a fost operată la Londra la mijlocul lunii ianuarie pentru o problemă abdominală. Cauza exactă nu a fost anunţată public. Acum, cel puţin un angajat al clinicii a fost prins în timp ce încerca să se uite pe fişa ei medicală. Şeful instituţiei medicale a anunţat că va lua toate măsurile disciplinare necesare: "Nu există loc în spitalul nostru pentru cei care încalcă intenționat încrederea vreunuia dintre pacienții noștri."

Kate Middleton, în centrul unui alt scandal

"Este o lovitură dură pentru ea. Se întâmplă într-un moment în care este supusă unei presiuni imense, în ciuda faptul că lipseşte din public în această perioadă. Este examinată foarte atent", spune Laura Bundock, jurnalist specializat pe familia regală.

Incidentul vine în condiţiile în care starea de sănătate a lui Kate a provocat zeci de teorii conspiraţioniste în lumea întreagă. Nici măcar faptul că a fost filmată în weekend la cumpărături în apropiere de casa din Windsor nu a fost de ajuns. Reporterul BBC Sonja McLaughlan a scris pe social media că persoana din imagini nu este în mod evident Prinţesa de Wales.

Pe acelaşi subiect

"Familia Regală este, în acelaşi timp, foarte expusă public şi foarte secretoasă. Există o lipsă de informaţii acolo, iar în momentul în care se întâmplă asta, oamenii îl vor umple", spune Simeon Yates, profesor universitar de cultură digitală.

Prezent la un eveniment caritabil, Prinţul William a vorbit despre soţia lui: "Intrăm pe un teritoriu care este al soţiei mele. Ar trebui să fie aici să audă asta"

În acest timp, tabloidele au descoprit şi alte fotografii ale Casei Regale care par editate. Una dintre ele ce o prezintă pe Regina Elisabeta a II-a alături de strănepoţi ar avea opt zone care au fost modificate digital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 10 voturi
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Ce a spus Prinţul William despre soţia sa, Kate Middleton. Regatul Unit fierbe, încercând să afle de ce s-a operat