Antena Meniu Search
x

KFC a închis sute de restaurante din Europa din cauza 'crizei cărnii de pui'

Lanţul de magazine tip fast-food KFC a închis sute de unităţi din Marea Britanie din cauza a ceea ce a fost numită 'criza cărnii de pui'.

KFC a închis sute de magazine din Europa din cauza 'crizei cărnii de pui'

Lanţul de magazine tip fast-food KFC a închis sute de unităţi din Marea Britanie din cauza a ceea ce a fost numită 'criza cărnii de pui'.

Până în prezent, aproximativ 600 de magazine din cele 900 prezente în Marea Britanie au fost închise din cauza crizei de pui.

Potrivit jurnaliştilor britanici, criza de la KFC s-ar putea prelungi, iar magazine ar putea fi închise pentru mai multe săptămâni.

Astfel, compania KFC ar putea să piardă aproximativ un milion de lire în fiecare zi în care magazinele sunt închise.

Pe acelaşi subiect

Reprezentanţii KFC au precizat într-o informare de presă că totul a pornit de la faptul că a fost schimbat furnizorul de carne de pui, notează Daily Mail.

"Avem un nou partener, însă situaţia este complicată. A aduce carne de pui proaspătă în 900 de restaurante din toată ţara este destul de complex. Nu facem niciun compromis atunci când vine vorba de calitatea produselor noastre", se arată în comunicatul KFC.

După anunţul restaurantelor închise, tinerii au postat sute de mesaje pe reţelele sociale în care au anunţat 'sfârşitul lumii'.

"Vine sfârşitul lumii?", a scris unul dintre aceştia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » KFC a închis sute de restaurante din Europa din cauza 'crizei cărnii de pui'