Antena Meniu Search
x

Kylie Jenner, idol și etalon de frumusețe pentru tot mai multe tinere

De când a devenit cea mai bogată tânără din lume, Kylie Jenner se scaldă în faimă! Mezina clanului Kardashian a devenit un model pentru tinerele din Statele Unite care vor să aibă într-o zi propria afacere.

de Redactia Observator

la 18.03.2019, 18:02

Vezi și

De când a devenit cea mai bogată tânără din lume, Kylie Jenner se scaldă în faimă! Mezina clanului Kardashian a devenit un model pentru tinerele din Statele Unite care vor să aibă într-o zi propria afacere. Cele mai multe visează însă să arate ca ea. Motiv pentru care stau la coadă pentru a-şi face intervenţiile chirurgicale necesare.

Kylie Jenner calcă pe urmele lui Kim Kardashian. Tânăra de 21 de ani a devenit un etalon de frumuseţe pentru tinerele din Statele Unite. Nici nu de mirare astfel că multe  vor să arate ca ea. Până la urmă Kylie Jenner are totul - o familie unită, o avere impresionantă estimată la un miliard de dolari şi un chip sinonim cu perfecţiunea. 

Cu milioane de urmăritori pe Instagram, Kylie Jenner influenţează tot mai multe femei. Potrivit presei de peste Ocean tot mai multe tinere cu vârsta cuprinsă între 20 şi 29 de ani se lasă pe mâna esteticienilor pentru a se transforma în mezina clanului Kardashian. Cele mai multe îşi măresc buzele şi pomeţii cu acid hialuronic şi botox. 

Nu toate îşi permit însă să arate precum Kylie Jenner. Iar asta din cauza faptului că o singură seringă cu filler pentru buze sau pomeţi costă 200 de dolari. Iar procedura trebuie repetată anual. Nici cele pentru cearcăne nu sunt cu mult mai accesibile. O singură injecţie costă 180 de dolari. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Kylie Jenner, idol și etalon de frumusețe pentru tot mai multe tinere