Antena Meniu Search
x

Lady Gaga dezvăluie că a fost violată de producătorul său, la 19 ani: M-a abandonat, însărcinată, la colțul străzii

Lady Gaga a dezvăluit, în serialul realizat împreună cu Oprah Winfrey, că a fost violată la 19 ani de către producătorul său muzical. Artista mărturisește că a rămas însărcinată, în urma agresiunii. 

de Redactia Observator

la 22.05.2021, 13:47

Lady Gaga
Lady Gaga - Profimedia Images

Lady Gaga a dezvăluit că a fost violată la vârsta de 19 ani de unul dintre producătorii săi muzical. Artista a mai dezvăluit că obișnuia să se rănească singură, când era tânără, și că multe dintre problemele sale legate de sănătatea mintală sunt urmări ale traumelor pe care le-a trăit în încercarea de a-și face un nume în industria muzicală, scrie The Independent

"Aveam 19 ani și lucram în industrie, iar un producător mi-a cerut să mă dezbrac. Am refuzat și am plecat, dar m-au amenințat că îmi vor arde toate CD-urile. Și nu s-au oprit. Pur și simplu am paralizat și .... Nici măcar nu-mi mai amintesc", a declarat Lady Gaga. 

Lady Gaga a spus că nu va dezvălui niciodată numele agresorului său. 

"Înțeleg toată această mișcare #MeToo, înțeleg că unii oameni se simt mai confortabil să facă asta, dar eu nu. Nu vreau să-l mai văd niciodată pe acel om. Sistemul este atât de abuziv, atât de periculos".

Artista a povestit că ani de-a rândul s-a aflat într-o stare "ultra-paranoică", care a forțat-o să-și anuleze multe concerte. Ulterior a realizat că totul avea legătură cu traumele suferite în urma abuzului. 

"Nu-mi mai simțeam trupul. La început am simțit durere, apoi amorțeală, apoi mi-a fost rău săptămâni de-a rândul. Mi-am dat seama că a fost aceeași durere pe care am simțit-o când persoana care m-a violat, m-a abandonat, însărcinată, la colțul străzii, la casa părinților mei, pentru că vomitam și îmi era rău. Pentru că am fost abuzată și încuiată în studio, luni de-a rândul".

Cântăreața a spus că a avut nevoie de doi ani și șase luni pentru a-și reveni, dar că durerea fizică și psihică pot reveni de la cel mai mic declanșator. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Lady Gaga dezvăluie că a fost violată de producătorul său, la 19 ani: M-a abandonat, însărcinată, la colțul străzii