Antena Meniu Search
x

Video Laurențiu Rădulescu, trimis Observator la Kiev. Reacţia ucrainenilor după discursul lui Putin: cum îşi văd viitorul

Ucrainenii nu au părut speriaţi de mesajul lui Putin. Un an de teroare şi luptă cu invadatorii ruşi au întărit spiritul soldaţilor. Laurenţiu Rădulescu, trimisul special Observator la Kiev, a urmărit reacţiile localnicilor la discursul liderului de la Kremlin.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 21.02.2023, 20:50

Vezi și

"Au fost foarte multe vizite simbolice în capitala Ucrainei. Am avut acel discurs extrem de puternic al lui Putin, care însă parcă nu a spart încrederea oamenilor, cel puţin nu a celor cu care am stat de vorbă. Atât în Kiev, cât şi lângă capitală, în Bucha, Irpin, sunt oameni pe care îi întrebam cum văd ce se va întâmpla în următoarele luni. Cum simt acest aproape un an de zile de război. Cum îşi văd viitorul. Iar singurul răspuns pe care l-am primit, în marea majoritate, a fost acela de încredere, de speranţă, de luptă împotriva invadatorilor", spune Laurenţiu Rădulescu, trimis special Observator la Kiev.

Cum reacţionează militarii din Ucraina, după 12 luni de război

"Sunt două realităţi diferite. Am văzut o separare destul de clară a zonei de conflict, sud-estul Ucrainei, acolo unde se duc în continuare lupte crâncene, de tot ce înseamnă această parte oarecum vestică a ţării, unde au mai rămas baricade, a mai rămas acea temere că Rusia ar putea să revină cu o ofensivă. Ucrainenii rămân extrem de vigilenţi", adaugă Laurenţiu Rădulescu, trimis special Observator la Kiev.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Laurențiu Rădulescu, trimis Observator la Kiev. Reacţia ucrainenilor după discursul lui Putin: cum îşi văd viitorul