Antena Meniu Search
x

Video Lavrov ameninţă Republica Moldova cu războiul. Susține că a transmis Guvernului de la Chişinău să înceteze procesul de alipire la România

Serghei Lavrov, ministrul rus al afacerilor externe, ameninţă indirect Republica Moldova cu războiul. Oficialul susţine că a transmis Guvernului de la Chişinău să înceteze procesul de alipire la România. În replică, şeful diplomaţiei din Moldova a afirmat că regimul de la Kremlin nu are dreptul de a ţine lecţii despre democraţie. 

de Redactia Observator

la 03.03.2024, 07:12

Vezi și

Serghei Lavrov este prezent la forumul diplomatic din Antalya, Turcia, şi a declarat că "regimul de la Chişinău calcă pe urmele Kievului".

Serghei Lavrov, ministrul rus al afacerilor externe, ameninţă indirect Republica Moldova cu războiul

"Reluarea formatului de negociere „5+2” privind reglementarea transnistreană ne va permite să continuăm căutarea unor soluții reciproc acceptabile, menținând în același timp integritatea teritorială a Moldovei, dar conducerea română de la Chișinău încearcă să distrugă pentru totdeauna acest instrument", a spus ministrul rus de Externe.

Şeful diplomaţiei de la Chişinău, Mihai Popşoi, a venit imediat cu replica. "Ministrul Lavrov și regimul de la Kremlin nu are niciun drept moral de a ține lecții despre democrație și libertate. Țara care închide în închisori politicienii din opoziție și îi omoară, atacă nejustificat vecinii, nu poate oferi lumii nimic decât sânge și durere", a spus Popşoi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Lavrov ameninţă Republica Moldova cu războiul. Susține că a transmis Guvernului de la Chişinău să înceteze procesul de alipire la România