Antena Meniu Search
x

Video Lavrov, lăsat să vorbească singur după ce a cerut retragerea armamentului nuclear american din fostele ţări URSS. Rusia, boicotată în Consiliul ONU

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov cere, într-un interviu acordat agenţiilor ruse de presă, o retragere a armamentului nuclear american în Occident, relatează AFP, citat de news.ro.

de Redactia Observator

la 01.03.2022, 17:08

Vezi și

”Occidentul nu trebuie să construiască instalaţii militare în nicio ţară din fosta Uniune Sovietică”, subliniază Lavrov. Rusia nu este de acord cu instalarea unor ogive nucleare în Ucraina, a subliniat Serghei Lavrov, audiat în Consiliului ONU al Drepturilor Omului.

”Ucraina deţine în continuare tehnologii nucleare sovietice şi mijloace de livrare a unor asemenea arme. Nu putem să nu răspundem acestui pericol real”, a declarat Lavrov. Această intervenţie video a ministrului rus de Externe a fost boicotată de numeroşi diplomaţi străini prezenţi la Geneva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Lavrov, lăsat să vorbească singur după ce a cerut retragerea armamentului nuclear american din fostele ţări URSS. Rusia, boicotată în Consiliul ONU