Antena Meniu Search
x

Royal Opera House din Londra, licitaţie pentru a depăși criza economică

Celebra Royal Opera House din Londra a scos la licitaţie unul din cele mai valoaroase tablouri pentru a supravieţui acestor vremuri.

de Redactia Observator

la 27.10.2020, 13:40

Vezi și
  • Veniturile Royal Opera House au scăzut cu mai mult de jumătate.
  • În iunie, cei de acolo au ţinut spectacole dar fără public, difuzate doar online.

Lucrarea îl reprezintă pe Sir David Webster, directorul operei londoneze între anii 1945 şi 1970. Tabloul a fost realizat de pictorul britanic David Hockney şi este foarte valoros.

Mai exact, el a fost licitat pentru 12.8 milioane de lire sterline, adică peste 14 milioane de euro. Suma este impresionantă, la prima vedere par foarte mulţi bani, şi chiar sunt dar, pe de altă parte, la fel sunt şi pierderile instituţiei.

Din cauza crizei sanitare, veniturile Royal Opera House au scăzut cu mai mult de jumătate. Vă reamintim, în iunie, cei de acolo au ţinut spectacole dar fără public, difuzate doar online.

Au găsit soluţii să obţină nişte fonduri ceea ce face posibilă tranziţia până la vremuri mai bune pe care le aşteptăm cu toţii.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Royal Opera House din Londra, licitaţie pentru a depăși criza economică