Antena Meniu Search
x

Limuzina patriarhului Kiril ar fi lovit un Volvo, în centrul Moscovei. Reprezentanţii Bisericii Ortodoxe ruse neagă

Limuzina de lux a patriarhului Kiril ar fi fost implicată, luni dimineaţă, într-un accident rutier, potrivit canalului rus de Telegram Rybar. Reprezentanţii Biserice Ortodoxe au negat informaţiile. 

de Redactia Observator

la 22.05.2023, 12:38

Vezi și

O limuzină Aurus a fost implicată, luni, într-un accident în centrul Moscovei. Potrivit primelor informaţii ar fi vorba despre maşina şefului Bisericii Ortodoxe Ruse. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 6:30, când limuzina lui Kiril a lovit un autoturism Volvo, potrivit publicaţiei Baza. O persoană a fost rănită. Nu se ştie, însă, dacă patriarhul ar fi fost pasager în maşină, în momentul producerii accidentului. 

Ulterior, agenţia de presă TASS a transmis că mașina implicată în accident avea numere guvernamentale, dar nu se cunoaşte proprietarul. Totodată, agenţia anunţă că nu au existat victime. Şi reprezentanţii BOR ruse au negat că limuzina patriarhului Kiril ar fi fost implicată în accidentul din centrul Moscovei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Limuzina patriarhului Kiril ar fi lovit un Volvo, în centrul Moscovei. Reprezentanţii Bisericii Ortodoxe ruse neagă