Antena Meniu Search
x

Livrări la domiciliu în costum de dinozaur

Cum pandemia a închis barurile şi localurile producătorii de băuturi au fost obligaţi să găsească metode inedite pentru a-şi atrage clienţii. O fabrică din Statele Unite care în mod normal livra bere fără alcool barurilor, a trecut la livrări direct la uşa clienţilor.

de Redactia Observator

la 27.04.2020, 17:35

Vezi și
  • Livrările se fac acum în costum de dinozaur.
  • Clienţii sunt întotdeauna uimiţi.

Pandemia de coronavirus i-a dat peste cap planurile lui Dave Rook, patronul unei fabrici de bere fără alcool din Vermont. Rămas fără localuri unde să îşi vândă băutura, bărbatul s-a reorientat rapid.

Dave Rooke, patronul fabricii de bere: Ne-am închis complet afacerea, în ceea ce priveşte colaborarea cu comercianţii. Încercăm să supravieţuim de pe urma comenzilor generoase ale oamenilor pentru dozele de bere.

Dacă până acum livările decurgeau normal, totul s-a schimbat de îndată de soţia lui a primit un colet supriză în care se afla un costum de dinozaur.

Jenny Rooke, patroana fabricii de bere: Când am deschis coletul am rămas şocată. Atunci mi-am spus că acest costum intră la categoria distracţie.

Femeia a avut atunci o idee ingenioasă. Să poarte costumul în timpul livrărilor la domiciliu. Iar aşa cum era de aşteptat, clienţii au fost încântaţi. Au poreclit-o chiar Corona-saurus sau Rex.

Bucuria este cu atât mai mare cu cât Jenny poate chiar să danseze în timp ce poartă costumul fioros. Cei mai mari fani ai ei sunt chiar copiii, care o întâmpină şi ei deghizaţi în dinozaur.

Putem găsi încă moduri prin care să zâmbim, să fim fericiţi şi să trecem prin această perioadă împreună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Livrări la domiciliu în costum de dinozaur