Antena Meniu Search
x

Londra, considerat oraşul-vedetă în 2019 de TripAdvisor

Surprize în topul celor mai populare destinaţii de vacanţă în acest an. Londra este considerat oraşul-vedetă în 2019. Inima Regatului Britanic are multe de oferit. În topul realizat de TripAdvisor, cel mai mare site de călătorii de pe planetă, o altă metropolă europeană se află pe locul al doilea.

de Redactia Observator

la 26.03.2019, 22:09

Vezi și

Surprize în topul celor mai populare destinaţii de vacanţă în acest an. Londra este considerat oraşul-vedetă în 2019. Inima Regatului Britanic are multe de oferit. În topul realizat de TripAdvisor, cel mai mare site de călătorii de pe planetă, o altă metropolă europeană se află pe locul al doilea. În timp ce New York nu se mai regăseşte printre primele 10 poziţii. Cât despre România, Bucureştiul nici nu a fost inclus în acest clasament.

Învăluit în ceaţă, în cea mai mare parte a timpului, cosmopolit şi cochet deopotrivă, Londra este cel mai mare oraş al Europei. Nunta de anul trecut a prinţului Harry şi naşterea copilului său, peste doar câteva săptămâni, par să fi crescut fascinaţia turiştilor pentru capitala Angliei, spun reprezentanţii TripAdvisor.

Un amestesc de naţionalităţi, arome şi tradiţii, Londra este oraşul taxiurilor negre şi al pub-urilor aglomerate. Şi nu duce lipsă de obiective turistice. Din London's Eye, metropola arată fabulos, schimbarea gărzii la Palatul Buckingham este un spectacol captivant, iar despre muzeul figurilor de ceară se spune că trebuie vizitat măcar o dată în viaţă. O zi petrecută ca turist în Londra costă însă cel puţin 150 de lire.

Declarat anul trecut cel mai vizitat oraş din lume, Parisul se află acum pe locul al doilea al destinaţiilor turistice de top. Gazda patiseriilor şi a mâncărurilor rafinate, capitala franceză are din mai până în septembrie temperaturi perfecte pentru plimbări în aer liber.

Oraşele câştigătoare au fost alese pe baza milioanelor de aprecieri oferite de turiştii hotelurilor şi restaurantelor. Capitala României nu a intrat în acest top.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Londra, considerat oraşul-vedetă în 2019 de TripAdvisor