Meniu LIVE
Search
x

Luare de ostatici la o sinagogă din Texas. Un bărbat înarmat a fost înregistrat când strigă: ”Dacă cineva încearcă să intre, toată lumea va muri”

Un bărbat înarmat a luat ostatici la o sinagogă din Colleyville, Texas, sâmbătă, potrivit unor mesaje postate pe Twitter de Poliția din Colleyville. O echipă SWAT a fost chemată la fața locului, iar agenții le-au cerut oamenilor să evite zona.

De Ana Maria Ghiarasim la 16.01.2022, 11:39

Primul tweet al poliției din Colleyville a avertizat publicul cu privire la situație la 11:30, ora locală. Un alt tweet, două ore mai târziu, anunța că situația este încă în curs.

Incidentul a fost inițial transmis în direct din interiorul sinagogii, pe un stream live pe Facebook, iar bărbatul înarmat a fost auzit spunând: „Dacă cineva încearcă să intre în această clădire, vă spun... toată lumea va muri”. Streamul live s-a încheiat curând, scrie The Jerusalem Post.

Videoclipul nu a arătat ce se întâmplă în clădire.

Nu este clar câți oameni sunt în sinagogă, însă persoanele prezente participau la serviciul de dimineață Shabbat, care a început sâmbătă la ora 10, conform calendarului sinagogii.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Luare de ostatici la o sinagogă din Texas. Un bărbat înarmat a fost înregistrat când strigă: ”Dacă cineva încearcă să intre, toată lumea va muri”