Antena Meniu Search
x

Lumina Sfântă s-a aprins la Ierusalim!

S-a coborât miraculos din cer, peste mormântul lui Iisus Hristos, şi a ajuns apoi în candelele a mii de pelerini. Flacăra mântuirii va ajunge, în câteva ore, în toate bisericile din România.

Vezi și

Veniţi să primiţi lumină! Este chemarea pe care milioane de credicioşi din toată lumea o aşteaptă cu sufletul deschis. Flacăra sfântă s-a aprins deja la Ierusalim. Mii de pelerini s-au strâns de dimineaţă în faţa mormântului lui Iisus Hristos. S-au rugat împreună pentru ca lumina să se pogoare din cer.

În aşteptarea miracolului, preoţii au stins toate candelele din biserică şi au aşezat pe lespedea mormântului sfânt o bucată de vată curată, apoi au ferecat uşile. La ora 14 şi 18 minute, minunea s-a întâmplat şi vaţa s-a aprins de la sine. De pe mormântul sfânt, patriarhul a luat cu mâinile goale stropi de lumină albă, i-a aşezat într-un potir de aur şi i-a împărţit credincioşilor.

Sute de lumânări s-au aprins într-un val de lumină, iar pe străzile vechi din Ierusalim, oamenii au cântat, într-o procesiune sfântă. O aeronavă a adus lumina şi la Bucureşti, de unde se va răspândi în toată ţara.

Trei alte avioane de mici dimensiuni zboară în această seară spre Suceava, Satu Mare, Cluj-Napoca şi Timişoara. Pentru ca toţi credincioşii români să primească în case o parte din miracolul de la Ierusalim.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Lumina Sfântă s-a aprins la Ierusalim!