Video

Luptă nedreaptă într-o parcare, unul contra trei, cu rezultat neaşteptat. Un bărbat şi-a protejat soţia

De Cristian Ionescu.
Publicat: 16.11.2020, 16:28.
Actualizat: 16.11.2020, 16:43

Un bărbat şi-a protejat soţia împotriva a trei tineri scandalagii, care au început să-i înjure şi să devina agresivi către femeie, ignorându-l pe soţul ei. Probabil aceasta a fost greşeala lor, pentru că bărbatul l-a făcut rapid knockout pe unul dintre ei şi a măturat pe jos cu ceilalţi.

O luptă 1 vs 3 nu s-a terminat conform aşteptărilor

SG Road Vigilante - captura video

Un videoclip postat pe reţelele de socializare arată exact momentul în care bărbatul începe să se bată cu cei trei, asigurându-se că soţia lui se află tot timpul în spatele său, la distanţă de pumnii celor trei.

"Era 12 noaptea, iar eu și soția mea eram în parcare, încercând să ajungem acasă. Doi dintre bărbați au venit să ne provoace şi cred că erau în stare de ebrietate. Mai târziu, prietenul lor a venit într-un Porsche. După ce au ajuns, au coborât din mașină și au început să ne înjure şi să fie agresivi. Unul dintre ei mi-a împins soția, în timp ce celălalt mă lovea cu umărul. Am vrut să îi împiedic să-și rănească soția și să mă protejez, așa că m-am apărat", a precizat bărbatul.

Poliția investighează cazul.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.