Antena Meniu Search
x

Luxul orbitor în care trăia un colonel din poliţia rusă: inclusiv toaleta era suflată cu aur - VIDEO

Poliţia rusă a organizat o serie de percheziţii la mai mulţi poliţişti suspectaţi de corupţie. Anchetatorii au descoperit astfel că un colonel trăia într-o vilă impunătoare în care inclusiv toaleta era suflată cu aur.

de Redactia Observator

la 21.07.2021, 15:04

Luxul orbitor în care trăia un colonel din poliţia rusă: inclusiv toaleta era suflată cu aur - VIDEO
- Telegram / Alexander Khinshtein

Potrivit The Moscow Times, cercetările au fost efectuate într-un dosar de luare de mită în care au fost implicaţi 36 de poliţişti: colonelul în cauză şi alţi 35 de subordonaţi. Ei sunt acuzaţi că au primit mită peste 250.000 de dolari şi riscă într 8 şi 15 ani de închisoare.

Imaginile filmate de poliţie în vila colonelului Alexei Safonov au fost făcute publice de Alexandr Khinshtein, parlamentarul partidului Rusia Unită. "O adevărată mafie funacţiona în regiunea Stavropol", a scris Khinshtein, alături de imaginile din vila şefului din poliţie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Luxul orbitor în care trăia un colonel din poliţia rusă: inclusiv toaleta era suflată cu aur - VIDEO