Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Mai multe vedete riscă să îşi piardă casele de vacanţă, în urma inundaţiilor de proporţii din Italia. Străzile au fost acoperite de şuvoaie, zeci de maşini distruse

Localităţile italiene din jurul Lacului Como se confruntă cu inundaţii de proporţii şi alunecări de teren. Străzile au fost acoperite de şuvoaie, iar viitura a luat pe sus maşinile şi le-a purtat zeci de metri.

De Redactia Observator la 28.07.2021, 13:56
Vezi și

Mai multe şosele au fost acoperite de copaci, bolovani şi diferite obiecte aduse de ape, de pe versanţi. Nu au fost înregistrate victime, însă pompierii au intervenit în 60 de operaţiuni de salvare. În zona exclusivistă a Lacului Como au case de vacanţă mai multe vedete inclusiv George Clooney şi soţia sa Amal. 

Oraşul Parma a fost ca în timpul bombardamentului, după ce bucăţile de grindină de mărimea mingilor de tenis au distrus gospodăriile. Pagube au fost înregistrate şi pe şoselele din Milano şi Napoli. Sute de maşini au rămas cu parbrizele sparte şi caroseria avariată pe o autostradă care face legătura între cele două oraşe. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Mai multe vedete riscă să îşi piardă casele de vacanţă, în urma inundaţiilor de proporţii din Italia. Străzile au fost acoperite de şuvoaie, zeci de maşini distruse