Antena Meniu Search
x

Malta, ţara focurilor de artificii

Dacă ajungi în Malta sâmbătă seara s-ar putea să crezi că e Revelionul. Nu este deloc aşa, este seară de Festa, iar maltezii fac ceea ce ştiu mai bine, adică focuri de artificii.

Vezi și

 Dacă ajungi în Malta sâmbătă seara s-ar putea să crezi că e Revelionul. Nu este deloc aşa, este seară de Festa, iar maltezii fac ceea ce ştiu mai bine, adică focuri de artificii. Nu degeaba sunt pe primul loc la nivel mondial la acest capitol.

E fascinant să le priveşti, mai ales că toate sunt diferite. Pentru spectacolul de artificii, toţi maltezii ies în stradă, iar turiştii vin din toate colţurile lumii doar pentru a le admira de aproape.

Focurile de artificii sunt mândria maltezilor. Aşa că pentru fiecare sărbătoare importantă organizează astfel de spectacole pe propria cheltuială. Comunitatea se implică în toată Festa pentru focurile de artificii, pentru decoraţiunile satului.

Artificiile la sol sunt lucrate manual chiar de localnici cu un an în avans. Maltezii fac voluntariat în fabrica de artificii doar pentru a asigura că spectacolul va fi unul de neuitat.

Altfel maltezii se bucură de artificii în fiecare sâmbătă spre fericirea turiştilor. Iar acest lucru demonstrează, fără drept de apel, că maltezii adoră artificiile la sol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Malta, ţara focurilor de artificii