Antena Meniu Search
x

Bebeluş de patru săptămâni mort, după ce mama beată a adormit peste el

Marina Tilby, din New Quay, Ţara Galilor, a făcut doi ani şi patru luni de închisoare, după ce şi-a ucis bebeluşul de patru săptămâni rostogolindu-se peste el în timp ce dormea.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 08.06.2019, 11:03

Femeia era atât de beată încât paramedicii au trezit-o după trei ore
Marina a adormit peste bebeluşul ei şi l-a ucis - Facebook

Marina Tilby, din New Quay, Ţara Galilor, a făcut doi ani şi patru luni de închisoare, după ce şi-a ucis bebeluşul de patru săptămâni rostogolindu-se peste el în timp ce dormea.

Marina a fost eliberată condiţionat de curând, după ce şi-a recunoscut fapta şi a dat detalii tulburătoare despre teribila tragedie.

Mama s-a îmbătat şi a adormit peste bebeluşul ei

Conform The Sun, întreaga poveste s-a petrecut în martie 2017. Marina şi sora ei, Lucy, au acceptat invitaţia de a-şi petrece seara alături de trei bărbaţi, după ce au consumat mai multe beri.

Pe acelaşi subiect

Marina şi-a luat şi bebeluşul cu ea, pe Darrian, însă femeia a devenit atât de beată încât, la un moment dat, a adormit şi s-a rostogolit peste bebeluş.

Lucy a fost cea care a observat, într-un târziu, situaţia şi şi-a înlăturat sora, însă Darrian era deja plin de sânge.

Lucy a chemat o ambulanţă. Medicii au luat bebeluşul pentru a-l duce la spital, însă Marina era încă mult prea beată pentru a-şi însoţi fiul.

Abia după circa trei ore de la producerea tragediei, paramedicii au reuşit să o trezească pe Marina suficient încât femeia să-şi poată lua "adio" de la fiului ei.

Marina a stat doi ani şi patru luni după gratii, pentru neglijenţa grasă de care a dat dovadă. A fost eliberată condiţionat, spre disperarea procurorilor care doreau ca ea să rămână după gratii.

Avocatul tinerei i-a obţinut eliberarea susţinând că "nu şi-o va ierta niciodată. lipsa de judecată de care a dat dovadă în acest caz o va bântui pentru tot restul vieţii. Cred că aceasta este o pedeapsă suficient de mare".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Bebeluş de patru săptămâni mort, după ce mama beată a adormit peste el